Oud en nieuw

Gister zijn Roel en ik naar Rotterdam gereden om naar het nationale vuurwerk te kijken dat vanaf de erasmusbrug afgestoken zou worden. Tegen half 3 waren we in het hotel gearriveerd en na het inchecken zijn we de stad ingegaan om een broodje vis te scoren, even bij de AH wat lekkernijen voor de avond te halen en natuurlijk op oliebollenjacht. Roel wist wel een goede kraam, maar daar aangekomen stond er een rij van zeker 2 uur lengte. Dus die rij gelaten voor wat het was en terug naar het centrum gegaan om daar van die heerlijke vette oud en nieuwbollen te kopen. Daarna naar ons favoriete kroegje in rotterdam gegaan om een biertje te scoren. Bitterballen deze keer overgeslagen omdat we een tafel gereserveerd hadden bij LULU. We zijn dus na het biertje teruggelopen naar het hotel daar even op bed te liggen. Tegen half 7 zijn we naar het restaurant gelopen. Onderweg kwamen we langs de veerhaven waar mooi verlichte boten lagen…

Na echt een voortreffelijke maaltijd gehad te hebben zijn we terug naar het hotel gelopen waar r op ons balkon zijn gaan staan om naar de vorderingen te kijken van de opbouw van het vuurwerk. Het was nog even spannend of het vuurwerk wel door zou gaan omdat het toch wel een beetje hard waaide. Volgens mij hebben we vanaf 21.00 uur op het balkon gestaan. Er gebeurde echt van alles op en rondom de brug.Voor we het wisten was het middernacht. en konden we de fles champagne opentrekken. Het vuurwerk was mooi en groots, de oliebollen voortreffelijk en de champagne echt zalig. We hebben een erg fijne jaarwisseling gehad.

Vandaag, 1 januari zijn we via mijn schoonvader naar huis gereden alwaar we “Chocolat” gekeken hebben. Dit is nu het vierde jaar dat we op de eerste dag van het jaar naar deze film kijken en hopelijk kijken we op 1-1-2063 ook nog naar Chocolat.

Nog 2 maanden voor onze bruiloft. We gaan de komende dagen kijken naar een trouwpak. We zijn al een beetje aan het orienteren en ik heb er alle vertrouwen in dat we binnen een week of 2 kunnen melden dat we pakken hebben.

Ik wil dit stukje tekst eindigen met de wens dat jullie allemaal een heel erg fijn, gelukkig, gezond, rijk, spetterend en liefdevol 2013 zullen hebben.