Overdenking 2013

Het is vandaag 21 november 2013. Dat betekent, dat het jaar er weer een heel eind opzit. En dan ga ik altijd al beginnen met het doornemen van wat er allemaal is gebeurd dit jaar.

Natuurlijk staat 2013 in het teken van ons huwelijk. Onze huwelijksdag was geweldig en ik heb genoten. Heel vaak denk ik met een grote glimlach op mijn gezicht terug aan deze dag. Ook onze huwelijksreis was er een om echt nooit te vergeten. Een droomreis, een wereldreis. Ik ben erg dankbaar en gelukkig dat ik zo een lieve man heb ontmoet en dat ik hem mijn man mag noemen.

Verder staat 2013 ook in het teken van mijn nekhernia. Ik ben hiermee 2013 ingegaan en ben bang dat ik 2013 ook zal verlaten met de hernia. Maar het komt goed, dat weet ik ook. Dus als ik even vooruitblik denk ik dat 2014 veel meer pijnvrij zal zijn.

En dan ga ik over 9 dagen mijn baan verliezen. Mijn contract zal niet verlengt worden. Ik heb 1 december 3 jaar met heel veel plezier bij VillaLUX gewerkt en veel geleerd. Het is erg spijtig, dat juist op 1 december – precies drie jaar na de start – de Villa overgenomen gaat worden en dat de nieuwe partij mijn contract, dat op 1 december afloopt, niet verlengt. Ik denk, dat er overal een reden voor is en dit zal zo moeten zijn. Als ik volgend jaar mijn jaaroverdenking schrijf, zal ik weten waarom dit zo heeft moeten zijn. Een nieuwe uitdaging!

Als ik 2013 voor mijzlef moet omschrijven zeg ik: Geluk, Romantiek, Trouwring, Hawaii, Pijn en Ontslag

Eigenlijk is het dus best een goed jaar geweest.